📝Notes web

Llicència

Tots els tutorials, fragments de codi, opinions i en resum qualsevol article d’aquest lloc web han estat elaborats amb la finalitat d'aportar recursos sobre desenvolupament web en català. No tenen per què ser exemples vàlids per posar en producció, i qui els utilitzi ho fa sota la seva responsabilitat.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

Llicència de Creative Commons

Es concedeix, de manera gratuïta, permís a qualsevol persona que obtingui una còpia d’aquest programari i dels fitxers de documentació associats (el "programari") per tractar el programari sense restriccions, inclosos:

  • Compartir, copiar i redistribuir el material en qualsevol mitjà i format.
  • Adaptar, remesclar, transformar i crear a partir del material.

El llicenciador no pot revocar aquestes llibertats, sempre que seguiu els termes de la llicència.

Termes de la llicència

Descripció dels termes particulars de la llicència:

  • Reconeixement — Heu de reconèixer l'autoria de manera apropiada, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si heu fet algun canvi. Podeu fer-ho de qualsevol manera raonable, però no d'una manera que suggereixi que el llicenciador us dóna suport o patrocina l'ús que en feu.
  • NoComercial — No podeu utilitzar el material per a finalitats comercials.
  • CompartirIgual — Si remescleu, transformeu o creeu a partir del material, heu de difondre les vostres creacions amb la mateixa llicència que l'obra original.
  • No hi ha cap restricció addicional — No podeu aplicar termes legals ni mesures tecnològiques que restringeixin legalment a altres de fer qualsevol cosa que la llicència permet.

Avisos

No heu de complir amb la llicència per als elements del material en el domini públic o quan el seu ús està permès per l'aplicació d'una excepció o limitació dels drets d'autor.

No es donen garanties. La llicència pot no ser suficient per autoritzar la utilització que en voleu fer. Per exemple, altres aspectes com la publicitat, la privacitat, o els drets morals poden limitar la forma d'utilitzar el material.

En utilitzar aquest lloc, accepteu que heu llegit i entès la nostra Política de cookies.